naar top
Menu
Logo Print

TEC7: AL 25 JAAR DE KAMPIOEN IN LIJMEN, MONTEREN, AFDICHTEN EN … ROTEREN

Tec7

Minimum aan producten, maximum aan toepassingen

Alweer een kwarteeuw geleden zette Novatech International de markt van de kitproducten op haar kop. Met één nieuwe oplossing, Tec7, kon de vakman alles verlijmen, monteren en afdichten. Die eenvoud en de uitstekende kwaliteit maakten het hele Tec7-merk tot een groot succes. Mogelijk ook in uw winkel, op 2 m² snel roterende schapruimte.

ALLES AFDICHTEN

Eén kit voor alle lijm-, monteer- en afdichtingsklussen? Die boodschap werd mogelijk eerst op wat ongeloof onthaald, bij de lancering van Tec7 in 1993. Tot de vakman zelf in de winkel zag dat Novatech geen loze praatjes verkocht.

Een vertegenwoordiger gaf er een te gekke demonstratie. Hij doorboorde een plastic bekertje met een mes, kitte de snede dicht en vulde het vervolgens met water. Geen. Druppel. Lekte. De vakman én de kit waren verkocht.

Minimum aan producten, maximum aan toepassingen

Novatech wou met één product zo veel mogelijk toepassingen uitstekend mogelijk maken. Om zo het leven van de vakman te vergemakkelijken. In een eenvoudig aanbod vond die snel zijn weg naar de juiste oplossing voor een klus.

Later groeide het Tec7-aanbod uit met producten voor monteren, reinigen, ontvetten, smeren, waterdicht maken, herstellen ... Maar altijd vanaf dezelfde filosofie: enkel oplossingen met echte meerwaarde lanceren, en nooit meer dan nodig.

ALLEEN WARE INNOVATIESTec7

FoamTack

Zo lanceerde Novatech onlangs FoamTack: een extreem sterk PU-lijmschuim, waarmee de vakman platen en stenen niet langer mechanisch verankert of metst, maar wel verlijmt. Snel en makkelijk, gewoon met een lichte spuitbus.

XealPro

XealPro is dan weer de ultieme all-in-oneafdichtingskit. Uit een allergie voor aparte producten voor binnen, buiten, de keuken, op glas, op hout … bracht Novatech onlangs één oplossing op de markt, voor elke toepassing op nagenoeg elk materiaal.

STEEDS UITERST BETROUWBAAR RESULTAAT

Even terug naar 1993. Toen de vakman voor het eerst Tec7 aanbracht, bleek het product ook eenvoudig te gebruiken. Bovendien stelde hij vast dat de oplossing precies deed wat ze beloofde: het resultaat bleef top! Want voor Novatech was en is kwaliteit primordiaal. Elk nieuw product wordt bijvoorbeeld eerst door en door getest. Niet alleen in gecontroleerde labo-omstandigheden, maar ook daarbuiten, in de onvoorspelbare praktijk. Zodat het ook daar perfect zijn ding doet.Tec7

ONVERMINDERD SUCCESVOL

De aanpak van Novatech - eenvoud, kwaliteit en de eigen kracht tonen - bleek 25 jaar geleden dé sleutel tot succes, en is dat vandaag nog steeds. Meer en meer ook over de landsgrenzen heen.

Gerichte internationale groeiTec7

Intussen zweren al in meer dan 20 landen vele vaklui bij Tec7. In enkele daarvan is Novatech al lang actief en succesvol. Het bedrijf focust daarbij op die markten waar het opportuniteiten ziet, vooral dan in Europa. Ofwel werkt Novatech ter plaatse samen met partners en distributeurs met dezelfde mentaliteit, ofwel bundelt het blijvend de krachten met hen. Naargelang wat lokaal de beste strategie is. Zo nam het bedrijf recent twee ondernemingen in Denemarken over.

Op de volgende 25 jaar stabiele groei!Tec7

Ook u, de vakhandel, speelt een grote rol in dit verhaal. U hielp Tec7 mee uitgroeien tot een begrip, door wat u zag tijdens demo's, verder te vertellen aan uw klanten. Namelijk dat Tec7 doet wat het moet doen, in vele toepassingen, met zo weinig mogelijk verschillende producten.

Meer rotatie met Tec7?

Verkoopt u Tec7 nog niet? Maar wilt u wel? Om van 2 m² in uw rekken de best roterende schapruimte te maken, met een minimum aan producten voor een maximum aan toepassingen? Kies dan nu voor Tec7.

TEC7

TEC7

INDUSTRIELAAN 5B
2250 OLEN
+3214859737
+3214859738
www.tec7.com