naar top
Menu
Logo Print

Soudal in Tour 2013

Cosponsoring met Lotto Belisol
magazine
Slechts acht weken scheiden ons nog van de start van de zomervakantie, die traditioneel samenvalt met het begin van de Ronde van Frankrijk. Voor de speciale 100e editie van de Tour dit jaar, mét start op Corsica, hebben Lotto Belisol en Soudal een overeenkomst ondertekend. Het Kempische bedrijf dat gespecialiseerd is in mastiek, lijmen en PU-schuim wordt tijdens de periode 29/6 – 21/7 cosponsor van het Lotto Belisol cyclingteam met toprenners als Jurgen Van Den Broeck, Jürgen Roelandts, Jelle Vanendert en André Greipel. De renners krijgen voor de Tour een nieuwe broek aangemeten met het herkenbare logo. Via deze sponsoring bevestigen de Kempenaars hun ambitie om internationaal te groeien.
Een Belgische achtergrond en een resultaatgedreven team dat dicht bij de mensen staat: in deze waarden herkennen beide partijen zich perfect. Bovendien is een sportevenement met wereldwijde uitstraling en mediadekking als de Ronde van Frankrijk voor de Kempenaars ideaal om hun zichtbaarheid en merkbekendheid internationaal te versterken.
Vic Swerts, oprichter en voorzitter van Soudal: “Wij vinden de waarden die Lotto Belisol uitstraalt terug in ons bedrijf. Het is een Belgische ploeg met internationale ambities."
Marc Sergeant, algemeen manager Lotto Belisol: “Een nieuw partnership zoals we dat vandaag kunnen aankondigen, met een achtergrond die grote parallellen vertoont, met een geloof in de Belgische wielersport op de internationale scène, geeft ons als ploeg nieuwe en nodige impulsen voor de toekomst. Samen met onze nieuwe partner zullen wij de komende weken en maanden verder onze schouders zetten onder de campagne 2013 en kijken we nu al uit naar de Tourstart in Corsica.”

SOUDAL

SOUDAL

+3214424231
+3214426514