naar top
Menu
Logo Print

Geen sleutels nodig met ENTR™

magazine

ENTR™ is een intelligente vergrendelingsoplossing, die toelaat om je deurslot eenvoudig, snel en zonder sleutels te bedienen. De Yale ENTR™ vergrendelt automatisch je deur. Je smartphone of afstandsbediening is de virtuele sleutel van je voordeur. ENTR™ wordt geïnstalleerd in combinatie met een hoogwaardige veiligheidscilinder en is geschikt voor de meeste deurtypes. Toebehoren die het gebruiksgemak nog kunnen verhogen zijn een vingerafdruklezer en een codeklavier. Bovendien maakt ENTR™ nu ook deel uit van het Yale Smart Living assortiment dat bestaat uit diverse alarmkits, alarm accessoires en digitale deurspionnen die u toelaten via je smartphone vanop afstand de beveiliging van en toegang tot je woning te beheren.

ASSA ABLOY

ASSA ABLOY

HEIDE 9
1780 WEMMEL
+3222477911
+3222161749
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

ASSA ABLOY is wereldmarktleider op vlak van 'door opening solutions'. Wij zijn dé specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren voor de utiliteits- en woningbouw.

 

ASSA ABLOY is de belangrijkste fabrikant en leverancier van sluitsystemen die voldoen aan de hoge eisen van de eindgebruiker met betrekking tot veiligheid, beveiliging en gebruiksgemak.

 

ASSA ABLOY biedt talrijke oplossingen aan op vlak van veiligheid die voor de klanten een reële meerwaarde betekenen. Oplossingen die beter beschermen, die een veilig gevoel geven en uiteindelijk zorgen voor een onbeperkte vrijheid. Deze maakt dat de groep de meest concurrerende en innoverende is uit de sector. Door het vervaardigen van hoogkwalitatieve producten, opent ASSA ABLOY de deuren van uw vrijheid.

 

ASSA ABLOY België biedt een uitgebreid assortiment zelf ontwikkelde producten, een jarenlange ervaring en een concrete invulling van al uw vragen. Onze voornaamste merken omvatten een ruim assortiment.

 

Als Belgisch marktleider in de fabricatie van sloten en veiligheidscilinders biedt Litto een uiterst gedifferentieerde assortiment aan mechanische producten: cilinders, sloten, bouwbeslag en paniekbaren.

 

Het assortiment Tonic Line biedt elegante en duurzame oplossingen voor een complete afwerking van alle deuren: deur- en vensterkrukken, paumellen, deurstoppen, scharnieren, schelpen en grendels.

 

Effeff staat voor elektromechanische oplossingen voor de professionele gebruiker. Het ruime assortiment omvat onder meer elektrische sluitplaten, gemotoriseerde sloten, toegangscontrole en elektromagneten.

 

Yale biedt oplossingen voor alledaagse problemen en speelt een belangrijke rol voor de eindgebruikers. Het merk biedt een grote variëteit hangsloten, fietssloten en kluizen.

 

Abloy biedt een waaier aan elektrische sloten die steeds efficiënter zijn op niveau van veiligheid alsook op niveau van consumptie.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten