naar top
Menu
Logo Print

Nico Delvaux toekomstig CEO Assa Abloy

Ervaren leider met bewezen staat van dienst
magazine

Nico Delvaux wordt ten laatste op 18 juni 2018 de nieuwe CEO van Assa Abloy. Hij volgt Johan Molin op die zijn positie na 12 succesvolle jaren verlaat. Volgens Lars Renström, voorzitter van de raad van bestuur van het bedrijf, hebben ze met Nico Delvaux een sterke en ervaren leider gevonden met een sterke staat van dienst. Nico Delvaux is momenteel voorzitter en CEO van Metso Corporation, Finland. Voorafgaand aan deze functie bekleedde hij meer dan twee decennia lang leidinggevende posities in de Atlas Copco Group, onder meer als voorzitter van de Compressor Technique Business Area.

ASSA ABLOY

ASSA ABLOY

HEIDE 9
1780 WEMMEL
+3222477911
+3222161749
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

ASSA ABLOY is wereldmarktleider op vlak van 'door opening solutions'. Wij zijn dé specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren voor de utiliteits- en woningbouw.

 

ASSA ABLOY is de belangrijkste fabrikant en leverancier van sluitsystemen die voldoen aan de hoge eisen van de eindgebruiker met betrekking tot veiligheid, beveiliging en gebruiksgemak.

 

ASSA ABLOY biedt talrijke oplossingen aan op vlak van veiligheid die voor de klanten een reële meerwaarde betekenen. Oplossingen die beter beschermen, die een veilig gevoel geven en uiteindelijk zorgen voor een onbeperkte vrijheid. Deze maakt dat de groep de meest concurrerende en innoverende is uit de sector. Door het vervaardigen van hoogkwalitatieve producten, opent ASSA ABLOY de deuren van uw vrijheid.

 

ASSA ABLOY België biedt een uitgebreid assortiment zelf ontwikkelde producten, een jarenlange ervaring en een concrete invulling van al uw vragen. Onze voornaamste merken omvatten een ruim assortiment.

 

Als Belgisch marktleider in de fabricatie van sloten en veiligheidscilinders biedt Litto een uiterst gedifferentieerde assortiment aan mechanische producten: cilinders, sloten, bouwbeslag en paniekbaren.

 

Het assortiment Tonic Line biedt elegante en duurzame oplossingen voor een complete afwerking van alle deuren: deur- en vensterkrukken, paumellen, deurstoppen, scharnieren, schelpen en grendels.

 

Effeff staat voor elektromechanische oplossingen voor de professionele gebruiker. Het ruime assortiment omvat onder meer elektrische sluitplaten, gemotoriseerde sloten, toegangscontrole en elektromagneten.

 

Yale biedt oplossingen voor alledaagse problemen en speelt een belangrijke rol voor de eindgebruikers. Het merk biedt een grote variëteit hangsloten, fietssloten en kluizen.

 

Abloy biedt een waaier aan elektrische sloten die steeds efficiënter zijn op niveau van veiligheid alsook op niveau van consumptie.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten