naar top
Menu
Logo Print

Weber stelt nieuwigheden voor

Spirit gasbarbecues, Performer houtskoolbarbecues en Gourmet en Cookware systeem
magazine
Op vrijdag 1 februari stelde Weber dertien nieuwigheden voor 2013 voor in de showroom in Mechelen. Het werd een gezellige persvoorstelling van de nieuwigheden die moeten zorgen voor een feestelijke, gezellige en kleurrijke zomer in de tuin. Iedereen kon er ook proeven van de hapjes van wereldkampioen Barbecue Peter De Clercq. De nieuwe Spirit gasbarbecues maken deel uit van een assortiment van tien modellen in drie families (Classic, Original en Premium) met o.a. geïntegreerde zijbranders, een opbergkast en meer. De nieuwe Performer houtskoolbarbecues (Original, Premium en Deluxe) hebben o.a. een ingebouwde thermometer, stevige wielen en een groot, uitklapbaar werkblad. Bovendien stelde Weber twee nieuwe grillsystemen voor: het Gourmet systeem en het Cookware systeem. Het Gourmet systeem bevat vijf accessoires die geplaatst kunnen worden in het midden van het Gourmet grillrooster: bakplaat, pizzasteen, braadrooster en stomer. Het Cookware systeem bestaat uit vijf accessoires die voorheen enkel traditioneel gebruikt werden in de binnenkeuken: pan, wok, sauspan, pannenkoekenpan en geperforeerde pan. Bovendien werden ook alle mogelijke accessoires voorgesteld: van bestekhouders en bakplaten tot luxueuze beschermhoezen.

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

BLARENBERGLAAN 6
2800 MECHELEN
+3215283090
+3215283091
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Weber-Stephen Products behoort tot de absolute top van de Amerikaanse fabrikanten van houtskool-, gas- en elektrische barbecues. Het familiebedrijf, dat gevestigd is in de randgemeenten van Chicago, wordt geleid en beheerd door de 12 kinderen van Marge en George Stephen.
Sinds enkele jaren zijn er talloze dochtermaatschappijen geopend in de voornaamste Europese landen, zodat inmiddels een veel groter publiek van de waarden van Weber - kwaliteit, smaak en gezelligheid – kan genieten. In 2000 werd de Franse dochter opgericht. Het Belgische filiaal, gevestigd in Mechelen,werd in 2009 ingehuldigd en is verantwoordelijk voor de distributie in België en Luxemburg.
Vandaag de dag biedt Weber zowel een ruime keuze in moderne en smaakvolle barbecues als een compleet gamma accessoires en tafeltoebehoren (Weber Style). Dankzij Weber krijgen liefhebbers van koken in de buitenlucht de kans om het hele jaar door te grillen, braden, roken en koken. Weber wordt verkocht in tuincentra, tuinmeubelzaken en doe-het-zelf zaken.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten