naar top
Menu
Logo Print

Zomerse barbecuepakketten

magazine
Voor het bereiden van vlees- en visgerechten of pizza's kan je vanaf nu met drie nieuwe, zomerse barbecuesets aan de slag. Het Pack Classic bestaat uit een multifunctionele houder voor gebraad en kippenbouten, twee sets van acht dubbele spiesen, een stomer voor kip en een digitale thermometer. De liefhebbers van visgerechten kunnen beter voor het Pack Ocean kiezen: een keramische bakplaat, een grote viskorf en twee cederhouten rookplanken verzekeren ideale omstandigheden om vis te bereiden. Voor een Italiaanse toets kan je voor het Pack Pizza gaan: dankzij de inbegrepen pizzaspatel, -snijder en -steen (doorsnee 36,5 cm) ben je bijna even goed uitgerust als de pizzabakkerij om de hoek.

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

BLARENBERGLAAN 6
2800 MECHELEN
+3215283090
+3215283091
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Weber-Stephen Products behoort tot de absolute top van de Amerikaanse fabrikanten van houtskool-, gas- en elektrische barbecues. Het familiebedrijf, dat gevestigd is in de randgemeenten van Chicago, wordt geleid en beheerd door de 12 kinderen van Marge en George Stephen.
Sinds enkele jaren zijn er talloze dochtermaatschappijen geopend in de voornaamste Europese landen, zodat inmiddels een veel groter publiek van de waarden van Weber - kwaliteit, smaak en gezelligheid – kan genieten. In 2000 werd de Franse dochter opgericht. Het Belgische filiaal, gevestigd in Mechelen,werd in 2009 ingehuldigd en is verantwoordelijk voor de distributie in België en Luxemburg.
Vandaag de dag biedt Weber zowel een ruime keuze in moderne en smaakvolle barbecues als een compleet gamma accessoires en tafeltoebehoren (Weber Style). Dankzij Weber krijgen liefhebbers van koken in de buitenlucht de kans om het hele jaar door te grillen, braden, roken en koken. Weber wordt verkocht in tuincentra, tuinmeubelzaken en doe-het-zelf zaken.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten