naar top
Menu
Logo Print

Gourmet Systeem

magazine
Dit Gourmet Systeem is zowel op houtskool- als gasbarbecues voorzien. Voor het systeem zijn overigens zeven stuks toebehoren ontworpen, die allen in het midden van het Gourmet grillrooster geplaatst kunnen worden. Naast een bakplaat, pizzasteen, wok, braadrooster, en een stomer voor kip, zijn sinds kort ook een Koreaanse grill en een poffertjespan verkrijgbaar.
Eigenschappen:
- Vervaardigd in geëmailleerd gietijzer
- Gemakkelijk in onderhoud
- 2 jaar garantie

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

BLARENBERGLAAN 6
2800 MECHELEN
+3215283090
+3215283091
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Weber-Stephen Products behoort tot de absolute top van de Amerikaanse fabrikanten van houtskool-, gas- en elektrische barbecues. Het familiebedrijf, dat gevestigd is in de randgemeenten van Chicago, wordt geleid en beheerd door de 12 kinderen van Marge en George Stephen.
Sinds enkele jaren zijn er talloze dochtermaatschappijen geopend in de voornaamste Europese landen, zodat inmiddels een veel groter publiek van de waarden van Weber - kwaliteit, smaak en gezelligheid – kan genieten. In 2000 werd de Franse dochter opgericht. Het Belgische filiaal, gevestigd in Mechelen,werd in 2009 ingehuldigd en is verantwoordelijk voor de distributie in België en Luxemburg.
Vandaag de dag biedt Weber zowel een ruime keuze in moderne en smaakvolle barbecues als een compleet gamma accessoires en tafeltoebehoren (Weber Style). Dankzij Weber krijgen liefhebbers van koken in de buitenlucht de kans om het hele jaar door te grillen, braden, roken en koken. Weber wordt verkocht in tuincentra, tuinmeubelzaken en doe-het-zelf zaken.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten