naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe features Master-Touch

magazine

De kogelbarbecue Master-Touch GBS beschikt over talrijke nieuwe features. De geoptimaliseerde poten met StickyKeys en de nieuwe breukvaste en weerbestendige wielen met rubberen loopvlak zorgen voor extra comfort tijdens het transport van de grill. Daarbij komt een nieuw ontworpen, extra grote aslade die zich met een enkele hangreep moeiteloos op- en afklikken laat. Dankzij de opnieuw gepositioneerde ventilatiegaten kan nu ook de temperatuur voor indirect grillen nauwkeuriger worden bepaald. De Char Baskets laten toe eenvoudig te wisselen tussen direct en indirect grillen. De geavanceerde Master-Touch is vanaf januari 2015 verkrijgbaar.

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

BLARENBERGLAAN 6
2800 MECHELEN
+3215283090
+3215283091
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Weber-Stephen Products behoort tot de absolute top van de Amerikaanse fabrikanten van houtskool-, gas- en elektrische barbecues. Het familiebedrijf, dat gevestigd is in de randgemeenten van Chicago, wordt geleid en beheerd door de 12 kinderen van Marge en George Stephen.
Sinds enkele jaren zijn er talloze dochtermaatschappijen geopend in de voornaamste Europese landen, zodat inmiddels een veel groter publiek van de waarden van Weber - kwaliteit, smaak en gezelligheid – kan genieten. In 2000 werd de Franse dochter opgericht. Het Belgische filiaal, gevestigd in Mechelen,werd in 2009 ingehuldigd en is verantwoordelijk voor de distributie in België en Luxemburg.
Vandaag de dag biedt Weber zowel een ruime keuze in moderne en smaakvolle barbecues als een compleet gamma accessoires en tafeltoebehoren (Weber Style). Dankzij Weber krijgen liefhebbers van koken in de buitenlucht de kans om het hele jaar door te grillen, braden, roken en koken. Weber wordt verkocht in tuincentra, tuinmeubelzaken en doe-het-zelf zaken.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten