naar top
Menu
Logo Print

Extra veiligheidsmaatregelen

Weber plaatst waarschuwinslabel
magazine

Na verschillende ongelukken bij het aansteken van barbecues met brandbare vloeistoffen, neemt Weber extra veiligheidsmaatregelen. Achter de schermen heeft de multinational gewerkt aan een manier om consumenten ervan te overtuigen dat barbecues nooit aangestoken mogen worden met brandbare vloeistoffen, maar enkel met aanmaakblokjes of, beter nog, een brikettenstarter. Vanaf volgende zomer worden alle nieuwe Weber houtskoolbarbecues voorzien van een groot label met daarop de tekst: 'LET OP! Gebruik geen spiritus, benzine of andere brandbare vloeistoffen om aan te steken of te herontsteken'. Het label wordt zichtbaar voor de consument aan de onderzijde van de barbecues bevestigd.

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

WEBER STEPHEN PRODUCTS BELGIUM

BLARENBERGLAAN 6
2800 MECHELEN
+3215283090
+3215283091
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Weber-Stephen Products behoort tot de absolute top van de Amerikaanse fabrikanten van houtskool-, gas- en elektrische barbecues. Het familiebedrijf, dat gevestigd is in de randgemeenten van Chicago, wordt geleid en beheerd door de 12 kinderen van Marge en George Stephen.
Sinds enkele jaren zijn er talloze dochtermaatschappijen geopend in de voornaamste Europese landen, zodat inmiddels een veel groter publiek van de waarden van Weber - kwaliteit, smaak en gezelligheid – kan genieten. In 2000 werd de Franse dochter opgericht. Het Belgische filiaal, gevestigd in Mechelen,werd in 2009 ingehuldigd en is verantwoordelijk voor de distributie in België en Luxemburg.
Vandaag de dag biedt Weber zowel een ruime keuze in moderne en smaakvolle barbecues als een compleet gamma accessoires en tafeltoebehoren (Weber Style). Dankzij Weber krijgen liefhebbers van koken in de buitenlucht de kans om het hele jaar door te grillen, braden, roken en koken. Weber wordt verkocht in tuincentra, tuinmeubelzaken en doe-het-zelf zaken.

  •   
  •   
  •   
  •   
  •   

Producten & Diensten