naar top
Menu
Logo Print

Solfix Power Elastic vloerlijm

magazine
Deze krachtige lijm zorgt ook bij de plaatsing van vloerbekleding in direct zonlicht voor een blijvende hechting. Bovendien is de verlijming veel krachtiger dan bij het gebruik van traditionele lijmen. Solfix Power Elastic is door de fabrikanten erkend als de ultieme lijm voor LVT (Luxury Vinyl Tiles).
Eigenschappen:
- Geschikt voor het verlijmen van LVT in stroken of tegels
- Kan ook bij renovaties gebruikt worden (verlijmen van pvc op pvc, metaal en niet-absorberende ondergronden)
- Korte wachttijd: vijf à tien minuten
- Krachtige initiële hechting en snelle fixatie
- Geschikt voor alle verkeer
- Goede drukweerstand
- Geschikt voor vloerverwarming

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •