naar top
Menu
Logo Print

Topfix Roll 240

magazine
Topfix Roll 240 is een krachtige kleefband die ontworpen is voor het bevestigen van bekledingen op trappen. Omdat er geen oplosmiddelen vrijkomen, is deze lijm uiterst geschikt voor gebruik in bewoonde lokalen. Na aanbrengen van de bekleding kan de trap onmiddellijk gebruikt worden. De voordelen voor de plaatser zijn uitgebreid: gebruiksklare rol, eenvoudig te gebruiken, geen geurhinder, geen solvent, snelle methode en een propere werf. Geschikt voor rubber, natuurlijke vezels, heterogene pvc, ... maar ook beschermplaten in acrylglas, pvc en EPDM-membranen kunnen probleemloos gefixeerd worden. Topfix Roll 240 is 240 mm breed en 50 m lang.

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •