naar top
Menu
Logo Print

ROXOL HR4

magazine
Vloeren die intensief gebruikt worden, zoals die van grootkeukens, ziekenhuizen of grootwarenhuizen, vereisen een hoogwaardige egalisatie. De ROXOL HR4-egalisatie beschikt over een hoge druksterkte, zodat zelfs zwenkwielen niet voor problemen zorgen.
Eigenschappen:
- Zeer goede vloei
- Schuren overbodig, de vloer is volledig vlak na het drogen
- Uiterst geschikt voor intens verkeer
- Kan aangebracht worden op verschillende ondergronden
- Afwerking met soepele vloerbekleding of parket is mogelijk

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •