naar top
Menu
Logo Print

Parketlijm

magazine
Deze nieuwe Parcol Mono Hybride Easy is geschikt voor de verlijming van de meeste parketsoorten op verschillende types ondergronden. Zo kan hij zonder primer aangebracht worden op de ondergrond, waardoor men tijd en geld uitspaart. Verder heeft de lijm een perfecte samenstelling en dikte waardoor de lijmoverdracht naar de rugzijde van het parket optimaal is. Verlijmen op een minder vlakke ondergrond is daardoor minder risicovol.
Eigenschappen:
- Vochtbestendig
- Kan zonder wachttijd geplaatst worden
- Geen risico op houtvervorming, waterloos
- Geschikt voor vloerverwarming
- Blijft permanent elastisch tussen -40 en 80 °C
- Beschikbaar in 14 kg (2 x 7 kg) en 16 kg

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •