naar top
Menu
Logo Print

Simson EPDM-lijmkit

magazine

De nieuwe, geheel neutrale Simson EPDM-lijmkit is geschikt voor vele verschillende soorten EPDM-folie. De lijmkit is geschikt voor het afdichten van dakrandafwerkingen, naadverbindingen, alumium daktrimmen of als lijm voor het verlijmen van overlappingen en EPDM-herstellingen. Hij is op basis van SMP-liujmtechnologie en kan ook op vochtige ondergronden worden toegepast. Het product is vrij van oplosmiddelen en bevat geen isocyanaten of siliconen. Bovendien ontstaat er geen blaasvorming. Correctie is mogelijk tot ca. 30 minuten na gebruik. De Simson EPDM-lijmkit is getest op de meest gangbare EPDM-folies. Het is altijd raadzaam om een kleine hechtingsproef te nemen.

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •