naar top
Menu
Logo Print

Eponal 336

magazine

Eponal 336 is dé oplossing tegen vocht voor het plaatsen van soepele vloerbekleding. Deze barrière tegen opstijgend vocht en radon garandeert een enorme winst aan grondstoffen en tijd. De werkwijze is heel eenvoudig: breng Eponal 336 aan met een getande spatel. Na het uitdrogen verspreid je op de verharde hars een primer (PrimaTech) met een rol. Na het uitdrogen van de egalisatie kan de soepele vloerbekleding worden gelijmd. Eponal 336 is geschikt voor alle lokalen en voor bijna elke ondergrond.

Reacties
  • Bericht van ed op 22/06/2015:
    dit produkt eponal , wanneer ,zoals u schrijft is ingerold met de primer primatec , zou deze vloer dan geegaliseerd mogen worden ? ,als dit mag , hoeveel tijd raad u aan dient er te bestaan tussen het aan brengen van de primatec , en de egalisatie ? ....en hoeveel tijd raad u aan dat de lvt vloer gelegd mag worden ? ....wanneer er toch enige procenten vocht tussen de blokker ( eponal ) en de lvt - vloer aanwezig blijkt te zijn , zijn er dan mogelijke kansen op een kapotte ( rotte ) egaline .en zich na' verloop van tijd dit zich ook gaat aftekenen in de lvt-vloer ? mvg ed

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •