naar top
Menu
Logo Print

Bostik op Tour de France

Lijmspecialist wordt Official Supplier
magazine

Lijmspecialist Bostik heeft een overeenkomst gesloten als Official Supplier van de Tour de France. Na de introductie van de nieuwe huisstijl in 2014, wil de firma zo voortbouwen aan een wereldwijde merkidentiteit. Bostik zal met 3 wagens vertegenwoordigd zijn in de reclamekaravaan en zal in de loop van de Tour zo'n 400 000 magneetjes uitdelen aan het publiek.

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •