naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe accountmanager Bostik

Domien Vermaut
magazine

Sinds een aantal weken is Domien Vermaut aan de slag bij Bostik als nieuwe accountmanager voor het segment Wand- en Vloertechniek in de provincies Oost- en West-Vlaanderen. Na 9 jaar ervaring in de parketsector gaat Domien een nieuwe uitdaging aan bij deze lijmspecialist. Na een intensieve inwerkperiode is Domien voor de klanten beschikbaar als vraagbaak, technisch adviseur en begeleider van diverse projecten.Naast het intensief begeleiden van de klanten, zal Domien ook contacten onderhouden met architecten, opleidingen verzorgen voor plaatsers alsook ondersteuning bieden bij het opstarten van werven, het zoeken naar oplossingen van technische vraagstukken als voor eenvoudige inlichtingen over de vele applicaties van de Bostikproducten.

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •