naar top
Menu
Logo Print

Nieuw gamma PU-schuim

Assortiment PU-schuim
magazine

PU-schuim staat bekend om zijn uitzettingskracht en zijn verlijmend, afdichtend, vullend, thermisch en geluidsisolerend vermogen. Bostik lanceert alvast een compleet nieuw en internationaal georiƫnteerd assortiment. Het assortiment bestaat onder andere uit een universele PU-schuim, een speciale brandvertragende PU-schuim (tot 120 minuten), een Flexfoam en een PU-schuim MDI Free. De verpakkingen zijn geheel in de nieuwe Bostik huisstijl, voorzien van 4 talen (NL, FR, EN, DU), een duidelijke afbeelding van het toepassingsgebied en eenvoudige pictogrammen waardoor snel het juiste product kan worden gekozen.

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •