naar top
Menu
Logo Print

Voulez-vous coller avec moi?

Bostik in de Ronde van Frankrijk
magazine

Bostik fungeert ook dit jaar als 'official supplier' van de Ronde van Frankrijk. Dat doet het bedrijf met de nieuwe slogan 'Voulez-vous coller avec moi?', vrij naar de bekende songquote 'Voulez-vous coucher avec moi?'
Bostik zal tijdens de Ronde van Frankrijk meerijden met een drietal opvallende praalwagens in de reclamekaravaan en één sponsorwagen in de Tour. Bostik mag ook het logo van de Tour gebruiken en het bedrijf heeft meteen een speciaal wielrennersshirt laten maken. Via de Facebook-pagina van Bostik (facebook.com/bostikbenelux) kan iedereen er kans maken op één van deze shirts.

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •