naar top
Menu
Logo Print

Siliconenkitten

magazine

Het vernieuwde assortiment Siliconenkitten bestaat nu uit vijf formulaties, waarmee de meeste afdichtingsklussen in de bouw kunnen worden uitgevoerd. Zo is de Premium Silicone N een multifunctionele kit voor de meeste voegafdichtingen. Daarnaast biedt Bostik ook specifieke kitten aan:
- Fireseal S (brandwerend)
- Sanitary Silicone A (voor sanitaire en vochtige ruimtes)
- Glazing Silicone N (beglazing)
- Natural Stone Silicone (natuursteen).
De verpakkingen zijn in de nieuwe Bostik-stijl met daarbij een duidelijke afbeelding van het toepassingsgebied en pictogrammen, zodat snel het juiste product gekozen wordt.

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •