naar top
Menu
Logo Print

Hightack Fast

magazine

Deze elastische lijm is op basis van SMP ofte Silyl Modified Polymer. Hightack Fast laat zich kenmerken door een goede aanvangshechting, samen met een erg snelle uitharding. Deze nieuwe montagelijm kan ingezet worden voor verticale verlijmingen van zware materialen (denk aan baksteen of keramische tegels) zonder extra ondersteuning. Daarnaast heeft het een goede hechting op de meeste bouwmaterialen zoals pvc, metaal, hout, staal, steen, glas enz. Ook het verlijmen van dakpannen, plinten, panelen, metalen studwanden enz. kan met de Hightack Fast.
De montagelijm is beschikbaar in kokers van 290 ml.

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •