naar top
Menu
Logo Print

Bostik Leveling System

magazine

Een vlakke tegelwand- of vloer is precisiewerk. Bostik ontwierp een nieuw nivelleersysteem voor vloer- en wandtegels, geschikt voor binnen en buiten. Het systeem bestaat uit drie delen: Leveling Clips, Leveling Wedges en een Leveling Installer tang. De Leveling Clips zijn beschikbaar voor verschillende voegbreedtes en tegeldiktes. De Leveling Wedges (=keg/spie) zijn universeel en geschikt voor alle Leveling Clips. Tot slot is een verstelbare tang nodig om de Leveling Wedges stevig aan te drukken in de Leveling Clips. Alle artikelen van het Bostik Leveling Systeem zijn los van elkaar beschikbaar. Daarnaast biedt Bostik ook complete Leveling kits aan, zogenaamde starterskits of all-in-one sets. De werkwijze van het systeem ziet u hier.

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •