naar top
Menu
Logo Print

Bostik versterkt zijn salesteam

Toby Foltin nieuwe accountmanager
magazine

Toby Foltin gaat als nieuwe accountmanager aan de slag bij Bostik. Zo kan het bedrijf zijn sales uitbreiden in de Belux. Toby Foltin is sinds februari actief bijBostik voor het segment 'Montage- en Afdichtingstechniek' in de Belux. Hij heeft reeds meerdere jaren ervaring in de sector van montagelijmen en afdichtingskitten. Naast de begeleiding van klanten zal hij ook in contact staan met architecten, opleidingen verzorgen voor plaatsers en ondersteuning bieden bij het zoeken naar oplossingen voor zowel technische vraagstukken als eenvoudige inlichtingen over de toepassingen van de producten van Bostik.

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •