naar top
Menu
Logo Print

Bostik in Tour de France

Maximale zichtbaarheid tijdens de koers
magazine

Bostik zal tijdens de Tour de France opnieuw te zien zijn als officiële partner van de wielerwedstrijd. Sinds 2015 is Bostik al verbonden aan de Tour – als official supplier – maar Bostik besliste om het contract uit te breiden naar een officieel partnership. Daardoor zal Bostik meer mogelijkheden krijgen inzake customer intimacy, promo-activiteiten én zichtbaarheid in de Tour.
Dat laatste is niet te onderschatten: de Tour is het op twee na grootste sportevenement ter wereld, elke zomer staan zo’n 12 miljoen toeschouwers langs de wegen van de rittenwedstrijd. Daarnaast wordt de Tour uitgezonden in meer dan 190 landen en genereert het 3,5 miljard televisiecontacten en 2,8 miljoen fans online.
De kenmerkende groene gekko van Bostik zal terug te vinden zijn op de weg, reclamewagens, op reclameborden langs de weg, op racefietsen, in de vertrek- en aankomstplaatsen, op badges, … daarmee kan Bostik rekenen op een enorme publiciteit.

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •