naar top
Menu
Logo Print

Plintenlijm

Nieuwe plintenlijm: snel, vast en zeker!
magazine

Deze nieuwe plintenlijm is een universele montagelijm voor plinten en profielen van hout, mdf, (natuur)steen, pvc, rvs of aluminium op ondergronden als steen, beton, baksteen of stucwerk. Plintenlijm zorgt voor stevige verlijmingen op oneffen ondergronden en op natuursteen.
De nieuwe oplossing is lijm en voegkit in één en kan overschilderd worden met de meeste alkydharslakken en watergedragen verven.
De plintenlijm hecht meteen, zodat klemmen niet nodig is. Plintenlijm is beschikbaar in kokers van 290 ml.

BOSTIK

BOSTIK

MEULESTEDEKAAI 86
9000 GENT
+3292551717
+3292551701
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bostik: een totaalleverancier voor de bouw

Bostik ontwikkelt en produceert lijmen, voorbehandelingsmiddelen, egalisatiemiddelen en afdichtingsmiddelen direct vanuit de behoefte van de professionele verwerkers.

Bostik bestaat reeds 125 jaar en maakt sinds kort deel uit van de Franse multinational Arkema die zich richt op de productie van chemicaliën.

Professionals in de bouw kiezen niet voor niets al jaren voor de vertrouwde kwaliteit, kennis en service van Bostik. Als gerenommeerde wereldwijde totaalleverancier, staat Bostik in nauw contact met zijn klanten en heeft een goede samenwerking met de architectenbranche. Naast haar hoogwaardige producten en uitgebreide assortiment staat Bostik ook bekend om  zijn professionele service, de uitstekende technische begeleiding en doorgedreven expertise.

  •   
  •   
  •