naar top
Menu
Logo Print

Tendence en gardiente slaan handen ineen

Beurzen bieden bezoekers meer waarde voor hun geld
magazine

Van 30 juni tot en met 3 juli vindt de consumentengoederenbeurs Tendence plaats in Frankfurt am Main. Handelaars kunnen er terecht voor de trends van het komende seizoen en enkele nieuwe ideeën om buiten te leven. Tegelijkertijd, van 1 tot en met 3 juli, vindt in Wallau de gardiente-beurs plaats. Hier worden trendy en nieuwe producten gepresenteerd, waaronder tuinmeubilair, parasols, barbecue accessoires, textiel, etc.

De bedoeling is dat beide beurzen elkaar aanvullen, zodat bezoekers nog meer inspiratie kunnen opdoen voor hun verkooppunt. “Samenwerken met gardiente brengt vele voordelen en nieuwe mogelijkheden met zich mee voor beide beurzen. Bezoekers kunnen genieten van een ruimer aanbod aan producten. We kijken er naar uit om op lange termijn samen te werken met gardiente”, zegt Philipp Ferger, Group Show Director van Tendence.

Jens Frey, directeur bij MUVEO GmbH, vindt de samenwerking een goede beslissing. “Het feit dat beide beurzen gelijktijdig plaatsvinden en dicht bij elkaar gelegen zijn, geeft ons verschillende kansen. We kunnen de bezoekers een toegevoegde waarde bieden en zijn daar enorm tevreden over. Naast een ruim assortiment aan producten, kunnen onze kopers vroegtijdig, relevante producten vinden voor het nieuwe seizoen.”

Bezoekers hebben met hun ticket toegang tot beide beurzen en er is een gratis bus shuttle voorzien om zich eenvoudig van de ene naar de andere beurs te verplaatsen.

TENDENCE

MESSE BENELUX BELGIE LUXEMBURG

+3228809588
+3228809586