naar top
Menu
Logo Print

Klevende Spijker

magazine

De gepatenteerde tesa® Powerstrips technologie maakt het mogelijk om Klevende Spijkers te monteren op transparante, gladde, oneffen en gevoelige oppervlakken zoals behang en pleisterwerk. Een bijzonder handige functie die je terugvindt bij veel van de Klevende Spijkers is de verstelbaarheid in de hoogte welke je op eender welk tijdstip kan aanpassen. Dankzij deze functie kan je makkelijk fotokaders perfect uitlijnen, hetgeen met een traditionele spijker of schroef dikwijls heel moeilijk blijkt te zijn. Ze zijn bovendien herbruikbaar. De Klevende Spijker maakt deel uit van het tesa® Slim Montage Systeem, het waardige alternatief voor spijker en schroef.

TESA

TESA

RUISBROEKSESTEENWEG 76
1180 BRUSSEL
+3225250811
-
www.tesa.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Met meer dan 100 jaar ervaring, is tesa één van de leidende wereldmerken voor zelfklevende oplossingen gebaseerd op constante kwaliteit en op innovatie.

 Ons gamma omvat dubbelzijdige kleefbanden, maskeerkleefbanden, beschermingskleefbanden, veiligheidskleefbanden, textielkleefbanden, ducttapes en verpakkingskleefbanden. Deze, en nog vele andere functionele en speciale kleefbanden en etiketten zijn ontwikkeld of gestanst voor specifieke industriële en private toepassingen.

Onze consumer divisie biedt meer dan 300 verschillende producten aan om te klussen, knutselen en werken op bureel, thuis en in de tuin te vereenvoudigen. tesa kleefbanden bieden oplossingen bij het : bevestigen, renoveren, repareren, isoleren, verpakken, schilderen.

tesa biedt ook ecologische bescherming tegen insecten en heeft ook een assortiment energiebesparende tochtstrips. Met meer dan 50 filialen wereldwijd, bedient tesa zijn klanten in meer dan 100 landen