naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe mensen bij Tesa

Tim Broodcorens en Stefaan Moonen
magazine

Tesa verwelkomt Tim Broodcorens en Stefaan Moonen. Tim Broodcorens wordt vanaf 1 september key account manager. Hij heeft reeds zeven jaar commerciële ervaring in diverse sectoren waaronder Consumer Electronics en DIY. Vorige werkgevers waren Belgische Distributiedienst, JVC Benelux, Eltra en Laroy Duvo. Stefaan Moonen zal de functie van trade marketing manager Benelux opnemen voor het DIY-kanaal. Hij heeft een ruime marketingervaring bij Philips en zette de nodige stappen in sales bij Rockwool, waar hij eveneens verantwoordelijk was voor het DIY-kanaal.

TESA

TESA

RUISBROEKSESTEENWEG 76
1180 BRUSSEL
+3225250811
-
www.tesa.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Met meer dan 100 jaar ervaring, is tesa één van de leidende wereldmerken voor zelfklevende oplossingen gebaseerd op constante kwaliteit en op innovatie.

 Ons gamma omvat dubbelzijdige kleefbanden, maskeerkleefbanden, beschermingskleefbanden, veiligheidskleefbanden, textielkleefbanden, ducttapes en verpakkingskleefbanden. Deze, en nog vele andere functionele en speciale kleefbanden en etiketten zijn ontwikkeld of gestanst voor specifieke industriële en private toepassingen.

Onze consumer divisie biedt meer dan 300 verschillende producten aan om te klussen, knutselen en werken op bureel, thuis en in de tuin te vereenvoudigen. tesa kleefbanden bieden oplossingen bij het : bevestigen, renoveren, repareren, isoleren, verpakken, schilderen.

tesa biedt ook ecologische bescherming tegen insecten en heeft ook een assortiment energiebesparende tochtstrips. Met meer dan 50 filialen wereldwijd, bedient tesa zijn klanten in meer dan 100 landen