naar top
Menu
Logo Print

Young Creations Awards

Op zoek naar jong talent op Heimtextil
magazine

Heimtextil organiseert voor de vierde keer de Young Creations Awards: Upcycling. Samen met nieuwe partner ZVR (de Duitse associatie voor interieurdecoratie) wil de vakbeurs opkomend talent ondersteunen middels de wedstrijd. Studenten design en interieurarchitectuur zullen uitgedaagd worden om ideeën te creëren met het oog op upcycling. Voor het eerst zullen ook masterstudenten en jonge vaklui deel kunnen nemen aan de wedstrijd. Daarnaast breiddt Heimtextil de competitie uit met de categorie 'room concepts' (kamerconcepten).
De wedstrijd focust zich op de thema's textiel, duurzaamheid en ontwerp. Vooral textiel is daarbij belangrijk: ten minste 30% van de gebruikte materialen moet bestaan uit textielen.
Deelnemers kunnen zich registeren voor de wedstrijd tot 14 augustus 2015 via www.heimtextil-award.com. Tijdens de beurs zullen de geselecteerde deelnemers tentoongesteld staan in hal 4.2. Een jury van experts zal de producten beoordelen, om finaal de laureaten bekend te maken op 12 januari.

HEIMTEXTIL

MESSE BENELUX BELGIE LUXEMBURG

+3228809588
+3228809586