naar top
Menu
Logo Print

Meer textiel op Heimtextil 2016

Organisatie geeft gehoor aan wensen bezoekers
magazine

Heimtextil ondervindt een grote vraag naar meer decoratieve en meubelstoffen. Daarom besliste de beursorganisatie om voor de editie van 2016 de de segmenten 'ramen' en 'stoffering' gevoelig uit te breiden. Ulrike Wechsung van Heimtextil: “Vorig jaar lieten heel wat producenten van decoratieve en meubelstoffen ons weten dat ze opnieuw op de beurs wilden staan. Helaas konden we hun wens toen niet honoreren wegens plaatsgebrek. Voor Heimtextil 2016 zijn we er echter in geslaagd om een grote ruimte in Hall 4.0 vrij te maken, samen met de bestaande expositieruimtes in Hallen 3.0 en 4.1 door de verhuizing van de 'Theme Park' in Hall 6."
Op die manier kunnen bedrijven als Enzo Degli, Texao en Ratti Spa uit Italië opnieuw naar de beurs komen, maar even goed Belgische bedrijven als Libeco-Lagae, Verbatex en Annabel Textiles.
Voor Bart Vandamme, de Sales en Marketing Director bij Libeco, is de grote aantrekkingskracht de grote mate van 'internationaliteit': “Het internationale karakter maakt van Heimtextil de norm in de sector. Libeco focust op de export en onze deelname in Heimtextil past perfect in die strategie.”
Heimtextil 2016 zal plaatsvinden in Frankfurt am Main van dinsdag 12 januari tot en met vrijdag 15 januari 2015.

HEIMTEXTIL

MESSE BENELUX BELGIE LUXEMBURG

+3228809588
+3228809586