naar top
Menu
Logo Print

“VERLICHTING NEEMT EEN NIEUWE RICHTING"

Kleurtemprtatuur Eglo

EGLO SPEELT STEEDS IN OP WAT ER BEWEEGT IN DE MARKT

Mensen wonen steeds vaker in steden en gaan ook kleiner wonen. Dit heeft een grote impact op de inrichting van de woning. Ruimtes worden multifunctioneel. Dit uit zich bijvoorbeeld in de trend van open keukens. Aanpasbare verlichting is hier van cruciaal belang. Hierop speelt Eglo handig in met allerlei concepten, zoals onder andere Eglo Relax & Work en Eglo Connect.

EGLO RELAX & WORK

Licht beïnvloedt ons dagelijks leven en werk. Zo is het bewezen dat blauwer wit licht onze concentratie bevordert, terwijl warm gedimd wit licht ons comfortabeler doet voelen. Met Eglo Relax & Work heeft u beide witsoorten in 1 lichtpunt en kan u zo eenvoudig wisselen naargelang uw nood. Gezellig dineren onder 2.700 K en 50% helderheid of gefocust werken aan dezelfde eettafel onder 4.000 K en 100% helderheid, beide zijn mogelijk met één simpele klik met uw schakelaar.

Eglo connect app

EGLO CONNECT

Voor degenen die graag nog een stap verder gaan, is er Eglo Connect. Dit smarthomesysteem biedt u de mogelijkheid om elk lichtpunt afzonderlijk te bedienen en te programmeren zoals u wil. Met Eglo Connect is het mogelijk om uw lichtpunten te bedienen via de (gratis) AwoX App, de bijhorende afstandsbediening en ook uw bestaande schakelaar.

Mogelijkheden zijn oneindig

U kan kiezen uit 16 miljoen kleuren, 50.000 tinten wit of voorgeprogrammeerde settings om zo de perfecte sfeer op elk moment te bepalen. Verder kan u uw lichtpunten groeperen per kamer of zelfs een groep binnen in dezelfde kamer aanmaken. Het is niet nodig uw elektriciteitsnetwerk aan te passen. Daarnaast biedt de App u ook de mogelijkheid om tijdschema's te maken. Wakker worden bij gezellig warm wit licht dat geleidelijk aan feller wordt, of thuiskomen bij felgroen licht, alles is mogelijk.

Eglo connect

Snel en eenvoudig te installeren

Dankzij het gebruik van Bluetooth technologie zijn de lichtpunten zeer snel en eenvoudig te koppelen, geen nood aan wifi (enkel bij installatie) of extra hub. Daarbij is ze ook laag in energieverbruik. De Mesh technologie zorgt op haar beurt dan weer dat de verschillende lichtpunten een netwerk vormen waardoor grotere afstanden overbrugd kunnen worden. Ideaal voor bijvoorbeeld uw tuinverlichting.

Steeds verder gaan

Met Connect wil Eglo steeds verder gaan, en dit mag u letterlijk nemen. Door het gebruik van verschillende accessoires bepaalt de gebruiker hoe ver hij gaat. Zo is er de WiFi-plug waardoor u een niet-connected lichtpunt toch connected kan maken. Daarbij kan u dan zelfs dit lichtpunt vanop afstand gaan aansturen, ook als u niet thuis bent. Verder biedt deze plug ook de mogelijkheid om te connecteren met andere devices zoals Amazon Alexa. En dan is er ook nog de Eglo Connect sensor. Deze sensor reageert op lichthelderheid en beweging waardoor dieven op afstand gehouden kunnen worden. Daarbij zorgt het ervoor dat u uw verlichting handsfree kan aansteken. Geen gesukkel meer als u in het donker met boodschappentassen aankomt.

Lichtbronnen en armaturen

De Connect collectie beperkt zich niet enkel tot lichtbronnen, maar omvat ook allerlei armaturen zoals panels, inbouwspots, plafonnières etc. Zo kan u voor elke kamer de geschikte armatuur kiezen.

TRADITIONELE VERLICHTING

Uiteraard heeft Eglo naast deze specifieke concepten ook een brede range aan (traditionele) verlichting. Het bedrijf scoort goed met zijn vintage collectie, maar vergeet zeker ook het mooie badkamerassortiment niet.

EGLO

EGLO

ANTWERPSESTEENWEG 247
2950 KAPELLEN
+3232506080
+3232198067
www.eglo.com