naar top
Menu
Logo Print

CASTILLO VALERE PAKT UIT MET VERNIEUWENDE OPLOSSINGEN

Specialist in huisnummers en nieuwe autoplaten

Castillo Valere is van vele markten thuis. Het bedrijf pakt op de beurs DIY, Home & Garden uit met vernieuwende oplossingen voor de productie van nummerplaten en met een eenvoudig modulair huisnummersysteem. Voorts verdeelt Castillo sinds kort ook Cuir9, een totaaloplossing voor onderhoudsproducten voor leder.

NUMMERPLATEN

Sinds medio november 2010 is de nieuwe Europese kentekenplaat in voege. Deze plaat kenmerkt zich onder meer door een andere look en andere formaten.

Castillo Valere geldt als de Belgische marktleider in de levering voor machines die deze Europese acrylnummerplaten aanmaken. Die machines voldoen aan alle geldende normen. Op simpel verzoek kunnen wij op verplaatsing of in onze showroom een vrijblijvende demonstratie organiseren.

Met de machine kunnen de nieuwe nummerplaat (7 karakters), de oude nummerplaat(6 karakters), de G-kentekenplaat (voor landbouwvoertuigen), de korte nummerplaat (van 340 mm), de handelaarsplaat (de zogenaamde Z-plaat) en de oldtimerplaat worden aangemaakt.

Hoge kwaliteit

De nummerplaten worden gemaakt in acryl. Castillo Valere maakt hierbij onder meer gebruik van de bekende 3M-films, die bekendstaan voor hun hoge kwaliteit.

Twee technici zijn continu, zeven dagen op zeven bereikbaar, mochten onze klanten problemen met de printers hebben. Bij een panne wordt de machine binnen de 24 uur vervangen.

Bij ieder huurcontract garanderen wij gratis onderhoud. Ook de inktrollen worden gratis geleverd.

HUISNUMMERSYSTEEM OP RASTER

Castillo Valere beschikt ook over een modulair systeem voor de aanmaak van huisnummers in twee varianten: standaard op raster en modulair op raster. Net zoals bij al onze andere producten, doen we ook hier alles zelf. Door het ontwerp, de productie en de distributie in eigen beheer te houden, kunnen we een waterdichte kwaliteitscontrole garanderen. Op die manier zijn onze klanten verzekerd van een krachtige oplossing, die zich vlot presenteert aan de eindconsumenten.

CUIR9

Sinds kort verdeelt Castillo Valere ook Cuir9, een totaaloplossing van onderhoudsproducten om leder te onderhouden en te herstellen. Een betrouwbaar product dat al 35 jaar inde handel is. Alle producten worden op artisanale wijze vervaardigd.

SLEUTELSERVICE

Voorts stelt Casitllo ook zijn vernieuwde sleutelservice voor. Op een erg simpele manier kan in een oogwenk de juiste sleutel worden gemaakt. De sleutelservice komt met goedkope instapmogelijkheden en met het nodige promotiemateriaal voor de retailer. Aan het paneel is er plaats voor maar liefst 1.370 sleutels.

CASTILLO VALERE

CASTILLO VALERE

UILENBAAN 90
2160 WOMMELGEM
+3233660372
+3233220857