naar top
Menu
Logo Print

DIAMANTGEREEDSCHAP VAN KLINGSPOR

STERKE KWALITEIT, STERKE PRIJS, SNEL GELEVERD

Klingspor bepaalt al 125 jaar wereldwijd de norm op het vlak van schuur- en slijptechnologie. Sinds 2015 biedt de fabrikant ook een zeer compleet aanbod van breed inzetbare diamantboren en -schijven, met enkele bijzondere troeven.

Klingspor

KRIJG UW PRODUCTEN SNEL GELEVERD

Klingspor vervaardigt het meeste diamantgereedschap zelf, in een Europese fabriek. De fabrikant put dus steeds uit een grote voorraad, dicht bij huis. Ook de logistiek verloopt gesmeerd, zeker sinds Klingspor in 2018 een volautomatisch magazijn in gebruik nam, een investering van 17 miljoen euro. Op die manier kan de producent altijd snel leveren, wat vandaag meer dan ooit uitstekend nieuws is voor retailers die sterk inzetten op snelle stockrotatie, zoals u dat ongetwijfeld ook doet.

 

TEGEN EEN UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Bij Klingspor krijgen uw klanten ook veel waar voor hun geld. De kwaliteit zit helemaal snor omdat het bedrijf over een maximale productiecapaciteit beschikt, met de allernieuwste productiemachines in zijn fabriek. Elk product moet daarbij ten volle kwaliteitsvol zijn. Neem nu bijvoorbeeld de budgetschijven voor droog zagen: vele concurrenten sinteren de diamantsegmenten op de schijf, maar Klingspor verkiest ze te laserlassen, voor een betere hechting. Tegelijk is de prijs zeer scherp, onder meer doordat Klingspor zelf weinig moet aankopen bij andere producenten. Zo doet de DT 612 UT het momenteel zeer goed: een universele diamantschijf, onder meer in een versie waarmee uw klant droog door 6 mm betonwapening zaagt. Identiek aan de schijf van een concurrent, maar 35% goedkoper.

 

UIT EEN COMPLEET AANBOD, OOK ALS PRIVATE LABEL

Klingspor levert niet alleen snel en tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, het bedrijf levert ook hoge aantallen. Niet alleen tal van diamantschijven en -boren - stuk voor stuk trouwens oSa-gecertificeerd en dus zeer veilig - maar ook alle andere slijp- en schuurmaterieel, behalve machines. Daardoor hoeft u bij weinig concurrenten aan te kloppen, als u voor Klingspor kiest. Bovendien kunt u de diamantschijven van Klingspor onder uw eigen private label verkopen. Aangezien de onderneming zelf produceert, kan ze de schijven immers in een andere kleur maken en er uw logo blijvend in branden.

 

KIES ZEKER DEZE STERKHOUDERS

Het aanbod diamantgereedschap van Klingspor groeit nog jaar na jaar dankzij gedreven ingenieurs die continu nieuwe producten en metaalbindingen ontwikkelen. In feite mag geen enkel Klingspor-product in het aanbod van uw vakhandel ontbreken, waaronder onderstaande successen:

Diamantschijven voor motorslijpers

Heel veel aannemers gebruiken motorslijpers voor het verzagen van klinkers, snelbouwbetonblokken … Ook de kwaliteitsvolle schijven van Klingspor voor deze toestellen verkopen zeer goed.

Diamantschijven voor volkeramische tegels

Volkeramische tegels zijn beenhard. U vindt er dan ook weinig écht goede diamantschijven voor. Klingspor bewijst echter dat het anders kan, met de extra dunne DT 900 FP-diamantschijf met volle band, voor een haakse slijper. De speciale geometrie zorgt voor superieure snijsnelheden en perfecte randen.

Voegenfrezen in verschillende diktes

Wat deze ten slotte zo populair maakt, naast hun kwaliteit, is dat Klingspor ze in meerdere diktes aanbiedt: 4,5 mm, 6 mm, 8 mm en 10 mm. Iets wat vele concurrenten niet doen, maar Klingspor wel. Een bijzondere vermelding verdient hier de voegenfrees DN 600 U met ø 80, die speciaal ontwikkeld werd voor stootvoegen.

 

WILT OOK U KLINGSPOR VERKOPEN?

Wegens de sterke kwaliteit, sterke prijs, snelle levering en vele succesnummers uit het zeer complete aanbod diamantgereedschap? Neem dan vandaag nog contact op met de fabrikant:

KLINGSPOR

KLINGSPOR

KLEIN DALENSTRAAT 45
3020 HERENT
+3216535310
+3216535320