naar top
Menu
Logo Print

JF100

magazine
De JF100 is een voegenvuller op basis van watergedragen technologie. Dat maakt hem het nieuwe, milieuvriendelijke vulmiddel voor constructievoegen en kieren in binnenruimtes. Hij is makkelijk te verwerken en geeft geen vlekken, zelfs niet op gevoelige ondergronden. Met 60dB haalt het product goede cijfers qua geluidwering. De nieuwe voegenvuller geeft bovendien een hoge opbrengst, hecht uitstekend op een grote variatie aan ondergronden, vult tussenruimtes in een oogwenk en expandeert niet na. Ten slotte wordt de voegenvuller geleverd in een ergonomisch gevormde bus. Aan de bovenzijde is hij smaller, dat geeft tijdens het spuiten met de adapter een betere grip.

TREMCO ILLBRUCK

TREMCO ILLBRUCK

LEO BAEKELANDSTRAAT 3
2950 KAPELLEN
+3236646384
+3236648676
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Tremco Illbruck, gevestigd in Kapellen, is leverancier van afdichtingsmaterialen voor bouw en industrie. Voor technische adviezen op de werf kunt u bij ons terecht. U vindt onze producten ook bij onze bouwmaterialen- en ijzerwarenverdelers. Tremco illbruck biedt een breed scala aan producten: 

Voegdichtingsbanden
Tapes
Purschuimen
Kitten
Lijmen
Folies
Brandwerend

Luchtdicht Bouwen. Al sinds jaar en dag houden we ons bezig met het geven van technische adviezen op het gebied van luchtdicht bouwen. Bovendien is ons luchtdichtbouwen systeem gecertificeerd door de Universiteit van Gent. Meer informatie over onze systeemoplossing i3 kunt u nalezen op www.luchtdichtbouwen.com.