naar top
Menu
Logo Print

illbruck montagesysteem

magazine
Om aan de steeds strengere energie-eisen te voldoen lanceert Tremco illbruck met een montagesysteem de oplossing voor het plaatsen van ramen en kozijnen. Het montagesysteem is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en kan zelfs gebruikt worden om in een later stadium de kozijnen te vervangen zonder schade aan de voorgevel. De voordelen beslaan onder meer een betere geluidswering, hogere thermische eigenschappen en aldus een aanzienlijke energiebesparing. Het illbruck montagesysteem bestaat uit zes componenten, nl. een primer, lijmkit, montage- en isolatieprofiel, afdichtingsband en een uitvulstuk.

TREMCO ILLBRUCK

TREMCO ILLBRUCK

LEO BAEKELANDSTRAAT 3
2950 KAPELLEN
+3236646384
+3236648676
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Tremco Illbruck, gevestigd in Kapellen, is leverancier van afdichtingsmaterialen voor bouw en industrie. Voor technische adviezen op de werf kunt u bij ons terecht. U vindt onze producten ook bij onze bouwmaterialen- en ijzerwarenverdelers. Tremco illbruck biedt een breed scala aan producten: 

Voegdichtingsbanden
Tapes
Purschuimen
Kitten
Lijmen
Folies
Brandwerend

Luchtdicht Bouwen. Al sinds jaar en dag houden we ons bezig met het geven van technische adviezen op het gebied van luchtdicht bouwen. Bovendien is ons luchtdichtbouwen systeem gecertificeerd door de Universiteit van Gent. Meer informatie over onze systeemoplossing i3 kunt u nalezen op www.luchtdichtbouwen.com.