naar top
Menu
Logo Print

Luchtdicht bouwen

Nieuwe website van Tremco illbruck
magazine
Luchtdicht bouwen is een van de pijlers van energiezuinig bouwen. Het wordt steeds belangrijker in het bouwproces, zeker nu het E-peil vanaf januari 2014 wordt aangescherpt. Tremco illbruck is specialist in luchtdicht bouwen en wil informatie over deze bouwmethode eenvoudig toegankelijk maken. Daartoe heeft het bedrijf begin mei een website in twee talen gelanceerd: www.luchtdichtbouwen.com en www.construction-etanchealair.com. 
Luchtdicht bouwen is het dichten van ongewenste kieren en het tegengaan van onbewuste luchtstroom. Een goede dichting houdt niet alleen luchtdichting in, maar ook thermische en slagregendichting. Pas als deze drie eigenschappen van binnen naar buiten goed zijn uitgevoerd, is er een duurzame dichting gecreëerd. De site geeft informatie over innovaties en nieuwe concepten van Tremco illbruck en zijn partners en meldt marktontwikkelingen. Uiteraard zijn er pasklare oplossingen in de vorm van verwerkingsrichtlijnen, adviezen en detailleringen op te vinden, maar ook technische fiches, lastenboekteksten en brochures.

TREMCO ILLBRUCK

TREMCO ILLBRUCK

LEO BAEKELANDSTRAAT 3
2950 KAPELLEN
+3236646384
+3236648676
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Tremco Illbruck, gevestigd in Kapellen, is leverancier van afdichtingsmaterialen voor bouw en industrie. Voor technische adviezen op de werf kunt u bij ons terecht. U vindt onze producten ook bij onze bouwmaterialen- en ijzerwarenverdelers. Tremco illbruck biedt een breed scala aan producten: 

Voegdichtingsbanden
Tapes
Purschuimen
Kitten
Lijmen
Folies
Brandwerend

Luchtdicht Bouwen. Al sinds jaar en dag houden we ons bezig met het geven van technische adviezen op het gebied van luchtdicht bouwen. Bovendien is ons luchtdichtbouwen systeem gecertificeerd door de Universiteit van Gent. Meer informatie over onze systeemoplossing i3 kunt u nalezen op www.luchtdichtbouwen.com.