naar top
Menu
Logo Print

Tremco illbruck site

www.luchtdichtbouwen.com gelanceerd
magazine
Luchtdicht bouwen is een van de pijlers van energiezuinig bouwen. Het wordt steeds belangrijker in het bouwproces, zeker nu het E-peil vanaf januari 2014 wordt aangescherpt. Tremco illbruck is specialist in luchtdicht bouwen en wil informatie over deze bouwmethode eenvoudig toegankelijk maken. Daarom heeft het bedrijf begin mei een website in twee talen gelanceerd: www.luchtdichtbouwen.com en www.construction-etanchealair.com. De site geeft informatie over innovaties en nieuwe concepten van de firma en haar partners en meldt marktontwikkelingen. Uiteraard zijn er pasklare oplossingen in de vorm van verwerkingsrichtlijnen, adviezen en detailleringen op te vinden, maar ook technische fiches, lastenboekteksten en brochures. De nieuwe website geeft ook uitgebreide informatie over het illbruck i3 systeem, een concept waarmee men een optimale afdichting kan realiseren. Op de site is al een selectie gemaakt uit het brede productassortiment van het bedrijf, ingedeeld naar de i3 zone, de drie zones in een constructie (binnen-, midden- en buitendichting). 

TREMCO ILLBRUCK

TREMCO ILLBRUCK

LEO BAEKELANDSTRAAT 3
2950 KAPELLEN
+3236646384
+3236648676
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Tremco Illbruck, gevestigd in Kapellen, is leverancier van afdichtingsmaterialen voor bouw en industrie. Voor technische adviezen op de werf kunt u bij ons terecht. U vindt onze producten ook bij onze bouwmaterialen- en ijzerwarenverdelers. Tremco illbruck biedt een breed scala aan producten: 

Voegdichtingsbanden
Tapes
Purschuimen
Kitten
Lijmen
Folies
Brandwerend

Luchtdicht Bouwen. Al sinds jaar en dag houden we ons bezig met het geven van technische adviezen op het gebied van luchtdicht bouwen. Bovendien is ons luchtdichtbouwen systeem gecertificeerd door de Universiteit van Gent. Meer informatie over onze systeemoplossing i3 kunt u nalezen op www.luchtdichtbouwen.com.