naar top
Menu
Logo Print

SP350 Perfect Tack

magazine

De SP350 Perfect Tack behoort tot de nieuwe generatie high tack-lijmkitten. De Perfect Tack heeft een zeer hoge aanvangshechting en bereikt snel zijn eindsterkte, maar is ook makkelijk uit te spuiten. Dat maakt de SP350 Perfect Tack erg geschikt voor grootschalige en precieze verwerking bij verlijming op plafonds en verticale oppervlakten. De uitharding bedraagt ongeveer 3,5 mm op de eerste dag.

TREMCO ILLBRUCK

TREMCO ILLBRUCK

LEO BAEKELANDSTRAAT 3
2950 KAPELLEN
+3236646384
+3236648676
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Tremco Illbruck, gevestigd in Kapellen, is leverancier van afdichtingsmaterialen voor bouw en industrie. Voor technische adviezen op de werf kunt u bij ons terecht. U vindt onze producten ook bij onze bouwmaterialen- en ijzerwarenverdelers. Tremco illbruck biedt een breed scala aan producten: 

Voegdichtingsbanden
Tapes
Purschuimen
Kitten
Lijmen
Folies
Brandwerend

Luchtdicht Bouwen. Al sinds jaar en dag houden we ons bezig met het geven van technische adviezen op het gebied van luchtdicht bouwen. Bovendien is ons luchtdichtbouwen systeem gecertificeerd door de Universiteit van Gent. Meer informatie over onze systeemoplossing i3 kunt u nalezen op www.luchtdichtbouwen.com.