naar top
Menu
Logo Print

Illbruck goes Brazil

magazine

Ter gelegenheid van het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië worden verschillende producten worden uitgevoerd in Braziliaans geel, groen en blauw. Dat zijn de nieuwe SP 350 Perfect Tack, SP 050 Universele Lijmkit, FM 330 Elastic Gun Foam, FM 350 Perfect Foam en FM 355 Perfect Foam Low Expansion. De producten zijn daarnaast voorzien van een unieke code, waarmee eindgebruikers mooie prijzen kunnen winnen. Tijdens de actieperiode van april tot en met juni 2014 worden de prijzen elke week verloot, waaronder Sony Playstation 4 spelcomputers, barbecues en barbecuepakketten. In de week van de finale worden twee buitenkeukens verloot en in aanloop naar het toernooi wordt ook nog een voetbalpoule georganiseerd.

TREMCO ILLBRUCK

TREMCO ILLBRUCK

LEO BAEKELANDSTRAAT 3
2950 KAPELLEN
+3236646384
+3236648676
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Tremco Illbruck, gevestigd in Kapellen, is leverancier van afdichtingsmaterialen voor bouw en industrie. Voor technische adviezen op de werf kunt u bij ons terecht. U vindt onze producten ook bij onze bouwmaterialen- en ijzerwarenverdelers. Tremco illbruck biedt een breed scala aan producten: 

Voegdichtingsbanden
Tapes
Purschuimen
Kitten
Lijmen
Folies
Brandwerend

Luchtdicht Bouwen. Al sinds jaar en dag houden we ons bezig met het geven van technische adviezen op het gebied van luchtdicht bouwen. Bovendien is ons luchtdichtbouwen systeem gecertificeerd door de Universiteit van Gent. Meer informatie over onze systeemoplossing i3 kunt u nalezen op www.luchtdichtbouwen.com.