naar top
Menu
Logo Print

JF100 Elastische Voegafdichter

magazine

JF100 is een innovatieve watergedragen en isocyanaatvrije voegafdichter met het verwerkingsgemak van een PU-schuim, het reinigingsgemak van een acrylaatkit en minder gezondheidsschadelijke effecten.De voegafdichter is vrij van na-expansie, dit in tegenstelling tot klassieke PU-schuimen. Direct af te werken, met uitstekende elastische en isolerende eigenschappen.JF100 heeft daarnaast zeer goede akoestische eigenschappen (contactgeluid reductie) en is te reinigen met water.De verwerking is vrij van gebruik PBM.

TREMCO ILLBRUCK

TREMCO ILLBRUCK

LEO BAEKELANDSTRAAT 3
2950 KAPELLEN
+3236646384
+3236648676
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Tremco Illbruck, gevestigd in Kapellen, is leverancier van afdichtingsmaterialen voor bouw en industrie. Voor technische adviezen op de werf kunt u bij ons terecht. U vindt onze producten ook bij onze bouwmaterialen- en ijzerwarenverdelers. Tremco illbruck biedt een breed scala aan producten: 

Voegdichtingsbanden
Tapes
Purschuimen
Kitten
Lijmen
Folies
Brandwerend

Luchtdicht Bouwen. Al sinds jaar en dag houden we ons bezig met het geven van technische adviezen op het gebied van luchtdicht bouwen. Bovendien is ons luchtdichtbouwen systeem gecertificeerd door de Universiteit van Gent. Meer informatie over onze systeemoplossing i3 kunt u nalezen op www.luchtdichtbouwen.com.