naar top
Menu
Logo Print

PU700 steen- en houtlijm

magazine

PU700 steen- en houtlijm is een snel uithardend polyurethaanlijmschuim voor het verlijmen van de meest voorkomende minerale bouwmaterialen, zoals beton, steen, gipsplaten maar ook voor het verlijmen van houtgebaseerde producten. PU700 steen- en houtlijm is geschikt voor binnen- en buitenapplicaties en wordt ingezet voor dragende binnen- en buitenwanden van gelijmd kalkzandsteen of gasbeton, zware steen en houtconstructies, houten muur- en vloerpanelen en houten kozijnen/schrijnwerk.

Reacties
  • Bericht van Constanz Bothof op 21/04/2017:
    Top product. Het beste in de markt!

TREMCO ILLBRUCK

TREMCO ILLBRUCK

LEO BAEKELANDSTRAAT 3
2950 KAPELLEN
+3236646384
+3236648676
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Tremco Illbruck, gevestigd in Kapellen, is leverancier van afdichtingsmaterialen voor bouw en industrie. Voor technische adviezen op de werf kunt u bij ons terecht. U vindt onze producten ook bij onze bouwmaterialen- en ijzerwarenverdelers. Tremco illbruck biedt een breed scala aan producten: 

Voegdichtingsbanden
Tapes
Purschuimen
Kitten
Lijmen
Folies
Brandwerend

Luchtdicht Bouwen. Al sinds jaar en dag houden we ons bezig met het geven van technische adviezen op het gebied van luchtdicht bouwen. Bovendien is ons luchtdichtbouwen systeem gecertificeerd door de Universiteit van Gent. Meer informatie over onze systeemoplossing i3 kunt u nalezen op www.luchtdichtbouwen.com.