naar top
Menu
Logo Print

Nieuw sales manager Tremco Illbruck

Philip de Clercq
magazine

Philip de Clercq is de nieuwe sales manager bij Tremco Illbruck. Na een carrière van 25 jaar in de sector zal Philip De Clercq het salesgebeuren in België en Luxemburg gaan leiden. "Tremco Illbruck staat voor kennis en techniek, dit zijn essentiële waarden die we als marktleider hoog in het vaandel dragen. Met kennis van zaken dicht bij onze strategische partners staan is onze missie. Dit zal onze positie als marktleider in luchtdicht bouwen naar de toekomst toe enkel nog gaan verstevigen", aldus Philip De Clercq.

TREMCO ILLBRUCK

TREMCO ILLBRUCK

LEO BAEKELANDSTRAAT 3
2950 KAPELLEN
+3236646384
+3236648676
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Tremco Illbruck, gevestigd in Kapellen, is leverancier van afdichtingsmaterialen voor bouw en industrie. Voor technische adviezen op de werf kunt u bij ons terecht. U vindt onze producten ook bij onze bouwmaterialen- en ijzerwarenverdelers. Tremco illbruck biedt een breed scala aan producten: 

Voegdichtingsbanden
Tapes
Purschuimen
Kitten
Lijmen
Folies
Brandwerend

Luchtdicht Bouwen. Al sinds jaar en dag houden we ons bezig met het geven van technische adviezen op het gebied van luchtdicht bouwen. Bovendien is ons luchtdichtbouwen systeem gecertificeerd door de Universiteit van Gent. Meer informatie over onze systeemoplossing i3 kunt u nalezen op www.luchtdichtbouwen.com.