naar top
Menu
Logo Print

EVERGREEN GARDEN CARE STELT NIEUWE ROUNDUP EN SUBSTRAL OP GREEN VOOR

Ga zeker langs op de stand op green, standnummer 1556

Naar aanleiding van de nieuwe wetgeving rond onkruidbestrijders en de mentaliteitswijziging van consumenten ten opzichte van fyto heeft Evergreen Garden Care - het vroegere Scotts - een antwoord klaar met nog altijd het sterkste merk van onkruidbestrijders ooit, de vernieuwde Roundup! Roundup is hard voor onkruid, nog altijd! Ook het merk Substral krijgt een nieuwe adem.

Evergreen garden care


ROUNDUP

Op Green worden de nieuwe producten Roundup Contact en Roundup Rapid gelanceerd, twee sterke innovaties voor de markt van onkruidbestrijders. Een nieuwe formule zonder glyfosaat! Deze vernieuwde versies werken op basis van een actieve stof die voorkomt in de natuur en garanderen een zichtbaar resultaat na 1 uur (Roundup Contact - klaar voor gebruik) tot 3 uur (Roundup Rapid - concentraat). Ook in zijn nieuwe vorm blijft Roundup een performante onkruidverdelger in de gekende veilige verpakking. Ook de handige hervulbare navulflessen zijn opnieuw verkrijgbaar. Eveneens zijn er opnieuw twee varianten beschikbaar: de versie voor universeel gebruik en de versie voor pad en terras.


KB HOME DEFENSE RATTEN EN MUIZEN

Voor KB Home Defense biedt het vernieuwde assortiment rodenticiden een oplossing tegen ongedierte, helemaal conform het nieuwe wettelijke kader. De doeltreffende lokmiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen: graantjes, pasta en blocks, in voorgedoseerde zakjes, die veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn.
Om de groei van de nieuwe organisatie te ondersteunen, ligt de focus op de ontwikkeling van de bekendste merken en de lancering van de voor de consument meest boeiende en relevante innovaties. Hierbij worden de oplossingen voor de buxusmotplaag van Naturen en KB in de kijker gezet, ook het nieuwe KB Herbatak en Evergreen Patch Magic blijven bestsellers.


SUBSTRAL

Nog op Green presenteert Evergreen Garden Care ook de innovaties rond het zeer geliefde en vertrouwde merk Substral. Niet alleen zit Substral in een compleet nieuw jasje met een nieuw logo en een nieuwe verpakking, ook het assortiment wordt uitgebreid en verbeterd! De vernieuwde formule voor de vloeibare meststoffen, met de Humifirst-technologie, zal klanten verrassen met een optimale plant- en wortelvorming. Aan het assortiment van Substral worden kwaliteitsvolle potgronden en graszaden toegevoegd. Voor tuiniers op zoek naar een biologische oplossing, zijn er voortaan de tuinverzorgingsproducten Substral-Naturen met onder andere het nieuwe deelassortiment Polysect, natuurlijke insectenbestrijders.

Veel nieuws dus bij Evergreen Garden Care. Ga dus zeker langs op Green op standnummer 1556, van 2 tot 4 september in Flanders Expo Gent!

EVERGREEN GARDEN CARE BELGIUM

EVERGREEN GARDEN CARE BELGIUM

VOSHOL 8
9160 LOKEREN
+3292103010
+3292961109