naar top
Menu
Logo Print

TOTALE VERNIEUWING: REVOLUTIE BIJ EVERGREEN GARDEN CARE

evergreen garden care

Overname zorgt voor duidelijke identiteit

Het werd al meteen duidelijk op de beursstand op Green begin september: heel wat nieuws bij Evergreen Garden Care, het vroegere Scotts, voor het komende seizoen. De focus ligt op groei door de ontwikkeling van sterke merken en de lancering van boeiende nieuwigheden voor de consument. Voor België en Luxemburg zijn deze sterke merken Roundup, Substral en KB. Roundup is er nu zonder glyfosaat, Substral wordt sterk uitgebreid met referenties van de vroegere merken Naturen, Evergreen en Asef, en KB gaat meer de natuurlijke toer op.

STERKE UITBREIDING VOOR SUBSTRAL

Het alom bekende Substral krijgt een nieuwe frisse look en wordt sterk uitgebreid. Substral krijgt vanaf nu niet meer enkel plantenvoeding- en verzorgingsproducten in zijn productgamma, maar ook natuurlijke beschermingsproducten voor de tuin. Hiervoor worden de referenties van de merken Naturen, Evergreen en Asef ondergebracht onder Substral.

substral

Assortimenten vernieuwd

Vanaf het nieuwe seizoen krijgt de klant een nieuw uitgebreider assortiment potgronden, de vernieuwde lijn vloeibare meststoffen met Humifirst-technologie, allround Gazonzaad en Gazonherstel 2 in 1 en ook de biologische reeks 'Substral Naturen'. Dit vernieuwde Substral-gamma zal geleidelijk aan in de markt worden gezet. De herlancering en uitbreiding van het merk zullen gepaard gaan met een uitgebreide mediacampagne.

Polysect® insecticidespolysect

Substral pakt uit met een biologische reeks Polysect® insecticides, een reeks insecticides die bijzonder effectief is dankzij de basis van pyrethrum en koolzaadolie. Met Substral Naturen Polysect houd je niet alleen de tuin op een snelle, makkelijke én milieuvriendelijke manier vrij van insecten, het product is ook geschikt voor sierplanten. Deze natuurlijke insecticide is zowel in gebruiksklare spray- als concentratenvorm te koop. Goed nieuws is de nieuwe speciale versie tegen buxusmot en de versie voor de moestuin!

NIEUWE ROUNDUP ZONDER GLYFOSAAT

Ook na de gewijzigde wetgeving biedt Roundup een prima oplossing voor onkruidbestrijding. Daarom wordt hard ingezet op de vernieuwde onkruidverdelger zonder glyfosaat. Evergreen Garden Care, dat de licentie van het merk voor de retailmarkt verwierf, creëerde een krachtige formule op basis van een actieve stof die voorkomt in de natuur. Het innovatieve product garandeert zelfs een zichtbaar resultaat na één tot drie uur.

Vertrouwde merk, vertrouwde waarderoundup

De vertrouwde en bekende merknaam blijft behouden. Roundup blijft hard voor onkruid. Met de commotie rond het gebruik en verkoop van producten met glyfosaat voor particulieren, stond het bekende Roundup in het oog van de storm. Uit onderzoek blijkt dat het merk voor veel tuinliefhebbers een vertrouwde waarde voor onkruidbestrijding is en blijft.

Concentraten en sprays

Daarom brengt Evergreen de vernieuwde Roundup in een reeks concentraten en een assortiment gebruiksklare sprays op de markt. Het vernieuwde Roundup-gamma bestaat uit de performante onkruidbestrijders Roundup Rapid en Roundup Contact. Roundup Rapid is een concentraat vervaardigd op basis van pelargonzuur en heeft een zichtbaar effect binnen de 3 uur na de toepassing. Het gebruiksklare Roundup Contact werkt op basis van azijnzuur. Reeds 1 uur na de toepassing is er al zichtbaar resultaat. Beide varianten bestrijden ook mos en zijn snel biologisch afbreekbaar.

Voor pad en terras

Er zijn twee varianten beschikbaar: de algemene onkruidbestrijder en de versie voor pad en terras. Om het nieuwe gamma extra visibiliteit op de winkelvloer te bezorgen, ontwikkelde Evergreen Garden Care Belgium een instore video, een banner en een wobbler.

KB HOME DEFENSE MET NIEUWE ONGEDIERTEBESTRIJDING

KB Home Defense lanceert het vernieuwde assortiment lokmiddelen om ratten en muizen te bestrijden, een heel doeltreffende reeks conform de nieuwe wetgeving. In het nieuwe assortiment voor de bestrijding van ongedierte zijn lokaasdozen, graanlokaas in voorgedoseerde zakjes, ratten- en muizenpasta en lokaas in blokvorm speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes beschikbaar.

KB

Nieuwe reeks onkruidbestrijders van KB

Ook nieuw is KB Herbatak; een nieuwe reeks totale onkruidbestrijders op basis van natuurlijke bestanddelen. Er zijn twee types producten verkrijgbaar. De concentraten op basis van pelargonzuur, die mos en onkruid snel uitschakelen via uitdroging en de sprays op basis van azijnzuur. Een doeltreffende nieuwe reeks met aantrekkelijk POS-materiaal voor sterke visibiliteit in de retail.

EVERGREEN GARDEN CARE BELGIUM

EVERGREEN GARDEN CARE BELGIUM

VOSHOL 8
9160 LOKEREN
+3292103010
+3292961109