naar top
Menu
Logo Print

Tuin in nood-wedstrijd

Win de tuin van je dromen
magazine
Heeft jouw tuin na de afgelopen barre winter ook dringend een grondige opknapbeurt nodig? Dan is het nu het moment om je kans te wagen. De tuinwebsite ilovemygarden.be organiseert namelijk een wedstrijd waarmee de gelukkige winnaar een make-over voor zijn of haar tuin kan in de wacht slepen. 
Om deel te nemen volstaat het om je vanaf 5 april in te schrijven op www.tuininnood.be of ilovemygarden.be, waarna je meteen aan de slag kan om zo veel mogelijk stemmen te ronselen. Diegene die op 17 mei het hoogste aantal kiezers voor zich weet te winnen, gaat met een cheque van 4.000 euro aan de haal, die goed is voor de heraanleg van de tuin. Verder gaat de winnaar ook naar huis met 1.000 euro aan onderhoudsproducten, om de nagelnieuwe tuin een optimale verzorging te bieden.
Ook de top 10 wordt beloond voor zijn inzet, met een pakket onderhoudsproducten ter waarde van 250 euro. Daarnaast gaan ook de 500 eerste deelnemers niet met lege handen naar huis, zij worden beloond met een bon voor een gratis fles Substral Flower Magic, een magische bloemenmix om je tuin alvast wat op te frissen.
Reacties
  • Bericht van betty smet op 04/04/2017:
    HEEEEEEELP tuin in nood - de eerste zonnestralen - de dauw in het onkruid een jacuzzi op een houten terras gericht naar het zuid ! De afgestorven palmen door de barre winter en onder de carport stof en afval frustratie - dat krijg je al van minder bloed zweet en tranen van een decennium als een eindeloos doel please geef ons een mooiste tuin van het stadscentrum.

EVERGREEN GARDEN CARE BELGIUM

EVERGREEN GARDEN CARE BELGIUM

VOSHOL 8
9160 LOKEREN
+3292103010
+3292961109