naar top
Menu
Logo Print

EDIALUX: KOPLOPER IN INSECTEN-, ONKRUID- EN PLAAGBESTRIJDING

Producten die meerwaarde bieden voor de bescherming van home, garden en pet

Edialux biedt innovatieve en kwalitatieve oplossingen aan voor de hobbymarkt en voor professionals. In 2019 brengt Edialux opnieuw enkele vernieuwende producten voor huis, tuin en huisdier op de markt.

Echt werkcomfort! Nieuw ontworpen kliksysteem voor gordelergonomie die je voelt!

Echt werkcomfort! Nieuw ontworpen kliksysteem voor gordelergonomie die je voelt!

TOTAALPAKKET

Het verschil maken: daar draait het om bij Edialux. Dat bewijst onder meer het totaalpakket van chemische, biologische en mechanische bestrijdingsmiddelen. Het betreft uitsluitend duurzame bestrijdingsmiddelen, die geen of hooguit een verantwoorde belasting voor het milieu betekenen. Zorg voor de leefomgeving wordt immers hoog in het vaandel gedragen en is de drijfveer voor het doorgedreven onderzoek dat aan de basis ligt van elk product.

RODENTICIDEN

Edialux introduceerde reeds in 2018 nieuwe rodenticiden met antistollingsmiddelen in de vorm van pasta, blokken en graanlokazen zoals Fatal Pasta AM. Door zijn werkingsmechanisme sterven de dieren zonder achterdocht tegen het lokaas bij andere leden van de kolonie te wekken. De dosis actieve stof van deze producten voldoet aan de nieuwe Europese wetgeving die het risico op secundaire intoxicatie van roofdieren en aaseters beperkt, zonder aan effectiviteit in te boeten.

BIRCHMEIER - WANNEER HET BESTE NOG BETER WORDT …

Reeds jarenlang is Edialux de exclusieve verdeler in België van de gebruiksvriendelijke en kwalitatieve Birchmeier rugsproeiers, al meer dan 120 jaar de uitrusting bij uitstek voor veeleisende gebruikers. Hun robuustheid en lange levensduur zijn legendarisch en onverslaanbaar.

Echt werkcomfort! Nieuw ontworpen kliksysteem voor gordelergonomie die je voelt!edialux

 

De nieuwe generatie van Flox 10 en Iris 15 zijn een nieuwe stap in de voortdurende evolutie van deze succesvolle serie rugsproeiers. De beproefde technologie van de robuuste zuigerpomp blijft behouden, maar voor een nog grotere betrouwbaarheid zijn er echter een aantal details verbeterd, zoals een 180° draaibare slangaansluiting, een messingtankaansluiting met fijn filter en een eenvoudige toegang tot de filters. Daarenboven heeft de messinghandgreep een nieuwe vergrendelings- en blokkeerfunctie. Kortom, deze rugsproeiers kregen een upgrade die de gebruiksvriendelijkheid en het comfort ten goede komt! Ook de Rea 15 Azi Li-Ion accurugsproeier voor de hobbyist is uniek in zijn soort: compact, krachtig, ergonomisch en veelzijdig. Met de drukgestuurde regelbare pomp kan je de werkdruk eenvoudig aanpassen. Dat verlengt de looptijd van de accu wezenlijk. Alles wordt elektronisch bewaakt en geregeld, en dankzij de verwisselbare accu kan je ononderbroken doorwerken.

Ook de Urban star maakt zijn opwachting in 2019. Deze ergonomische en efficiënte handsproeier voor de stadstuin heeft een volume van 1,75 liter en een maximale werkdruk van 2 bar. Daarenboven is deze trendy pethandsproeier voorzien van een regelbare sproeidop en van een ingenieus overdruk- en ontluchtingssysteem, waardoor sprayen mogelijk is in elke positie (360°-functie).

Echt werkcomfort! Nieuw ontworpen kliksysteem voor gordelergonomie die je voelt!

FILOSOFIE

Edialux streeft er elke dag naar om het assortiment in elke range compleet te houden, zowel in chemische en biologische als mechanische bestrijding. Edialux is niet alleen een graag geziene partner van de particuliere tuinliefhebber via de gespecialiseerde tuincentra, maar ook van de professionele groensector. Het complete assortiment, de hoogwaardige technische ondersteuning en het brede verdelernetwerk vormen de absolute troeven.

EDIALUX

EDIALUX

RIJKSWEG 28
2880 BORNEM
+3238862211
+3238862460