naar top
Menu
Logo Print

Alpen: De boorexperts

Welke boor je ook nodig hebt, wij leveren de juiste boor voor perfecte resultaten, sneller, efficiƫnter en preciezer dan ooit tevoren
magazine

Wij leveren de juiste boor voor perfecte resultaten, sneller, efficiƫnter en preciezer dan ooit tevoren. Wij zijn Europa's enige fabrikant van metaal- hout, steen en betonboren met meer dan 60 jaar ervaring. Als Oostenrijks familiebedrijf produceren wij jaarlijks meer dan 35 miljoen boren in 3 eigen productiefilialen.
ONZE VEELZIJDIGHEID, UW VOORDEEL
Waar je ook werkt, onze boren onderscheiden zich door hun snelle boortijden en lange levensduur onder de zwaarste omstandigheden. Ons assortiment bestaat uit meer dan 4.000 referenties. Wij produceren speciale en standaardboren voor alle toepassingen waarbij wij trachten het beste resultaat sneller, gemakkelijker en economischer te bereiken. Wij gebruiken enkel exclusieve staalsoorten van de hoogste kwaliteit. Onze boren worden via een speciaal computergestuurde warmtebehandeling gehard.
WIJ DENKEN VOOR U
Wat de toekomst ook brengt, wij verbeteren uw concurrentievoordeel door vandaag de boren van morgen te ontwikkelen. De juiste boren voor uw noden. Wij proberen deze voortdurend te verbeteren om deze doelstelling te bereiken. Iedere dag streeft onze R&D-afdeling ernaar om onze hoogwaardige gereedschappen nog nauwkeuriger en duurzamer te produceren.

ALPEN-MAYKESTAG

ALPEN-MAYKESTAG

URSTEIN NORD 67
5412 PUCH
+4366244901106
-

Gerelateerde berichten