naar top
Menu
Logo Print

Wereldprimeurs

Op opendeurdagen Haco Trading
magazine
Op 15, 16 en 17 november stelt Haco Trading, telkens van 10 uur tot 18 uur, de deuren van zijn showroom in Ardooie wagenwijd open voor het publiek. Tijdens de opendeurdagen zullen verschillende wereldprimeurs te bewonderen zijn. Zo zullen er demonstraties plaatsvinden met het Biesse AirForce System, een heteluchtaggregaat dat op de kantenlijmer geplaatst kan worden en waarmee men de zogenaamde 'laserkanten' naadloos aan een meubelplaat kan bevestigen. Vervolgens zullen er ook twee nieuwe types houtkachels te bewonderen zijn. Eerst en vooral is er de combikachel die, naast warme lucht, ook warm water produceert. Hiermee kan men eventueel de burelen of de aanpalende woning verwarmen. Ten tweede kan de kachel ook geleverd worden in een container waarin een bufferopslag van brandstofmateriaal (bv. pellets) mogelijk is.

HACO TRADING

HACO TRADING COMPANY

HOGESCHUURSTRAAT 2
8850 ARDOOIE
+3251265200
+3251265201
www.haco.com
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Gespecialiseerde oplossingen op maat
Haco Trading maakt deel uit van de groep HACO en profileert zich als gespecialiseerde leverancier van hoogwaardige machines in België. Naast de verkoopsactiviteiten voor de eigen HACO-productie, fungeren wij ook als bevoorrechte handelspartner voor gerenommeerde buitenlandse topmerken. Haco Trading is er zowel voor de grootschalige productie-onderneming, als voor de kleineren KMO of zelfstandige.

Onze troeven
* compleet aanbod voor elke stap in het productieproces
* doorgedreven machinekennis
* technici met hoge scholingsgraad
* complete en grote voorraad van onderdelen
* serice on-site via on-line opvolging
* kwaliteitsgericht en innovatief

Uw partner
Bij Haco Trading valt U terug op een geïntegreerd team van gedreven en bedreven medewerkers. Zij informeren en helpen u om de juiste aankoopbeslissing te nemen, op maat van uw bedrijf. Dit team blijft ook in onze dienst-na-verkoop uw aanspreekpunt, zodat u uit elke machine het hoogste rendement haalt.

Scherpte, kracht en precisie
Al meer dan 35 jaar overziet Haco Trading met arendsblik de nationale en internationale markt. De technische precisie van al onze machines, de scherpe analyse van uw noden en wensen en de kracht van onze oplossingen bieden u de unieke voorsprong die u zoekt. Kiezen voor Haco Trading is kiezen voor de hoogste kwaliteit en een service zonder weerga.

Bezoek onze demonstratie ruimte
Haco Trading stelt - op een oppervlakte van meer dan 3000 m² - een zeer uitgebreid park aan machines ten toon. Breng ons gerust een bezoek of kom langs voor een demonstratie. Het Haco Trading team heet u van harte welkom.



DIVERSE TWEEDEHANDSMACHINES OP ONZE WEBSITE WWW.HACOTRADING.BE

  •   
  •   
  •   
  •   
  •