naar top
Menu
Logo Print

DIY, Home & Garden 2017

Uw eerste afspraak van het najaar komt stilaan in zicht! DIY, Home & Garden, dé vakbeurs voor doe-het-zelf, home improvement en tuin, maakt haar opwachting van 1 t.e.m. 3 oktober in Kortrijk Xpo. Met ruim 150 exposanten presenteert de beurs u een topaanbod van A-merken en nieuwkomers in de doe-het-zelf en tuinsector. Verspreid over 8.000 m² ontdekt u er de nieuwste producten binnen de sectoren decoratie, elektriciteit, gereedschap, hout & bouw, ijzerwaren, sanitair, tuin en huishoud, aangevuld met een aanbod van gespecialiseerde dienstverlening voor de doe-het-zelf & tuinmarkt.

Rode draad doorheen deze 33ste editie van DIY, Home & Garden is innovatie, zowel op productniveau als op technologisch vlak. Op productniveau vindt u op het “Stars-in-the-Box" plein dé nieuwste topproducten van 2017/2018. Zij dingen mee naar de titel van beste innovatie van DIY, Home & Garden.

Op vlak van nieuwe technologieën kan u terecht op het “Future insights" paviljoen, waar start-ups en gevestigde bedrijven digitale toepassingen demonstreren voor zowel retailers als klussers. DIY, Home & Garden is de uitgelezen kans om de toekomst niet te missen!

Naast productaanbod en innovatie is netwerken steevast de 3de pijler van DIY, Home & Garden! Met ingerichte netwerklounges en free catering op de beursvloer worden contacten tussen winkeliers en leveranciers en winkeliers onderling optimaal gestimuleerd. U beleeft er niet alleen een interessante en vruchtbare dag, u doet dit bovendien in een aangenaam kader.

Met het oog op de toekomst is DIY, Home & Garden 2017 uw bezoek zeker waard. Meer info vindt u op www.diy-home-garden.be

Bezoek aan DIY, Home & Garden is voorbehouden voor verantwoordelijken uit de retail: de grootdistributie, winkelketens en zelfstandige verkooppunten.

Beurzen

DIY HOME & GARDEN

DIY HOME & GARDEN

DOORNIKSESTEENWEG 216
8500 KORTRIJK
+3256241111
-