naar top
Menu
Logo Print

Lithiumstartbatterijen

Nieuw gamma lithiumstartbatterijen motorfietsen
magazine
Battery Supplies beschikt over een nieuw gamma van lithiumstartbatterijen voor motorfietsen. De nieuwe batterijen vervangen zonder problemen de oude accu en werken met een normale alternator of lader. De batterijen hebben een krachtige startcapaciteit en leveren een stabiele capaciteit en voltage, gunstig voor de verbranding (brandstofbesparend). Ze bevatten geen vloeistoffen en zijn monteerbaar in iedere positie. Bovendien wegen ze slechts 1/3 van het gewicht van een normale loodzuuraccu. De lithiumbatterijen halen meer dan 2.000 cycli. Ze zijn ook snel oplaadbaar met hoge laadspanning: tot 90% binnen zes minuten. De lage zelfontlading zorgt ervoor dat de batterijen meer dan een jaar houdbaar zijn op stock zonder tussentijds te laden.

BATTERY SUPPLIES

BATTERY SUPPLIES

NIJVERHEIDSLAAN 50/56
8540 DEERLIJK
+3256617977
+3256617955
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Zoals de naam reeds laat vermoeden, levert Battery Supplies alles dat van ver of van dichtbij met batterijen te maken heeft. In het gamma zitten onder meer startbatterijen voor auto's, vrachtwagens en motorfietsen, batterijen voor industriƫle reinigingsmachines, schaarliften, hoogwerkers, golfwagens, heftrucks, UPS, elektisch handgereedschap ...
Daar komen ook nog alle accessoires bij zoals onder andere batterijladers, vulsystemen en onderhoudssystemen... tevens het onderhoud en de herstellingen van de batterijen en laders behoren tot onze troeven.
Indien u echter in dit uitgebreide produktengamma iets niet terugvindt, aarzel dan niet ons te contacteren.

Het Battery Supplies team.

  •   
  •   
  •   
  •   

Gerelateerde berichten