naar top
Menu
Logo Print

HANDY HOME DENDERLEEUW:

TOPSERVICE VOOR DE DOE-HET-ZELVER

Uitstekend prijs-kwaliteitaanbod

 

Zowat twintig jaar geleden startten de gebroeders Ludo en Ady Van den Broeck een doe-het-zelfzaak in Merchtem. Enkele jaren later wordt Ludo gerant in de DIY-zaak in Denderleeuw, die behoorde tot de Vondelmolen groep.Tien jaar geleden besluit de familie Van den Broeck de zaak in Denderleeuw over te nemen, maar die werd korte tijd later getroffen door een brand. De zaak werd helemaal heropgebouwd en heropende in oktober 2014.Op dit ogenblik is Ludo's zoon Lode winkelverantwoordelijke in Denderleeuw. De familie heeft ook nog een MenoPro zaak in Opwijk.

LID VAN DE MENO GROUP

Orga was een coöperatieve vennootschap van een twintigtal zelfstandige DIY-zaken, die een zestal jaar geleden geïntegreerd werd in de Meno Group. De zaak in Denderleeuw was dan ook van bij de start in het Meno verhaal betrokken. De winkel in Denderleeuw heeft een verkoopoppervlak van 2.500 m², waaronder een aparte dierenspeciaalzaak van 400 m² en 300 m² buitenterreinen.

SPECIALISATIE EN OPLEIDING

De drukke Handy Home zaak in Denderleeuw krijgt wekelijks zo'n 2.000 à 2.500 klanten over de vloer, voor de overgrote meerderheid particulieren. Het aanbod is gespreid over een tiental afdelingen: hout, bouw, tuin, elektro en verlichting, gereedschappen, huishouden, verf en deco, ijzer, sanitair en de aparte dierenspeciaalzaak. Regelmatig worden er via de Meno Group opleidingen gevolgd op het vlak van klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Uitstekende initiatieven die zeer concrete en meetbare vruchten afwerpen.

SERVICE STAAT CENTRAAL

Lode Van den Broeck: “Wij zorgen ervoor dat iedere klant met raad en daad wordt bijgestaan. Voor elk onderdeel is er een specialist die de juiste informatie kan verstrekken. Zo waren onze verantwoordelijken voor de afdelingen bouw en hout zelf vele jaren actief in die sectoren." Voor elk probleem zoekt Handy Home Denderleeuw een oplossing, en deze service wordt door de klanten ten zeerste gewaardeerd. In Denderleeuw zijn er acht medewerkers aan de slag, de zaakvoerders inbegrepen. De zaak is geopend van maandagochtend tot zaterdagavond en blijft het gehele jaar open. Als extra service is er gratis thuislevering in Denderleeuw en omstreken. Ook wordt al het houtwerk op maat gezaagd voor de klant in de winkel.

AAN DE TOP QUA PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Volgens een recente studie van Test-Aankoop (juli 2017) staat Handy Home in de absolute top van de DIY-zaken, met een uitstekend prijs-kwaliteitaanbod. Zo blijkt onder meer dat de prijzen bij Handy Home beduidend lager zijn, soms tot 35% en meer dan deze van de 'grote' doe-het-zelfketens.

VOORDELEN VAN DE MENO GROUP

Lode Van den Broeck: “Wij doen al onze inkopen via de Meno Group, omdat die over een vrijwel compleet aanbod beschikt." Lode gaat ook regelmatig naar de maandelijkse vergaderingen van de groep, waar hij lid is van de werkgroepen tuin, sanitair en publiciteit. “Wij nemen ook deel aan alle folderacties van Meno, en dat geeft uitstekende resultaten", aldus Lode.

MENO GROUP

MENO GROUP

VIEUX CHEMIN DE THINES 14
1400 NIVELLES
+3267211521
+3267211552
www.meno.be